معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری

گروه صنعتی امید تولید کننده انواع قطعات صندلی های اداری می‌باشد که طی سال های گذشته توانسته است موفقیت های بسیار مطلوبی را کسب نماید و دانش خود را نسبت به انواع صندلی ارتقا داده و کیفیت محصولات خود را تضمین می‌کند. شرکت امید برای دریافت رضایت مشتریان خود از بهترین مواد اولیه در تولید تمام محصولات خود استفاده میکند. واحد تولیدی امید تمام تلاش خود را می‌کند تا مشتری از خرید خود کاملا مطمئن باشد و به همین منظور محصولات امید دارای گارانتی 36 ماه می‌باشد. صندلی اداری از قطعات مختلفی تشکیل شده که اصلی ترین آن ها مکانیزم ، دسته و پایه هستند.

انواع مکانیزم

فهرست مطالب

معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری

مکانیزم های صندلی اداری

در صندلی اداری مهم ترین قطعه ای که وجود دارد، مکانیزم آن است و باید بدانید که صندل اداری هایی که ارگونومیک هستند. در جهت های مختلف قابلیت تنظیم شدن را دارند. باید بدانید که این تنظیمات به وسیله و کمک قطعاتی انجام می شود که به آن مکانیزم می گویند. در این مقاله به معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری می پردازیم و به شما باید بگوییم که هرکدام از آن ها ویژگی ها و تنظیمات خاص خود را دارند.

بررسی معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری

مکانیزم هایی که در صندلی اداری استفاده شده است انواع مختلفی دارد و باید بدانید که مرغوب و سالم بودن این قطعه باعث می شود صندلی ها طول عمر بالا تری را داشته باشند و در زمان خرید باید به کیفیت و نوع مکانیزم ها دقت و توجه ویژه ای داشته باشید و حیاتی ترین قطعه ای که در صندلی های اداری ارگونومیک وجود دارد مکانیزم ها هستند. در این مقاله از بزرگترین تولید کننده صندلی اداری در ایران به معرفی مکانیزم صندلی های اداری می پردازیم.

مکانیزم L در صندلی اداری

نکته ای که در معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری وجود دارد این است که مکانیزم های L از دو بخش اصلی و مهم اعمم از ستون L و کفی ساخته و تشکیل شده است و تنها قسمتی که در صندلی اداری قابلیت جابه جایی دارد، پشتی آن است.

نشیمنگاه های صندلی در نوعی از صندلی های اداری که که دارای مکانیزم L  است، ثابت می ماند و تنها قسمت و بخش تکیه گاه را می توان تا زاویه ای که مشخص است، قبلیت خم شدن را داشته باشد.

در انواع مدل های صندلی های کامپیوتر که ارگونومیک هستند و به صورت معمولی برای مصارف و کارهای خانگی طراحی و تولید می شود که ساختار آن ها از این مکانیزم L  استفاده می کنند.

نکات مهم مکانیزم L در صندل اداری

مکانیزم تیلت مورد استفاده در صندلی ها

در ایران به مکانیزم تیلت، مکانیزم های بدون براکت و بدون تسمه می گویند که در معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری به این مورد اشاره می کنیم. اگر در مکانیزم تیلت، قفل مکانیزم آزاد و رها باشد، در صورتی که پشتی جا به جا شود، همراه با این مورد نشیمن صندلی نیز جابه جا می شود.

به این صورت که اگر شما به هنگام نشستن کمر خود را به پشتی صندلی تکیه و فشار دهید، باعث می شود تکیه گاه صندلی اداری را به عقب برانید، که در این زمان نشیمن صندلی نیز به عقب می رود و کمی حالت جمع شدن به خود می گیرد تا بتواند زاویه مناسب بین نشیمن ثابت و پشتی را برقرار کند.

مکانیزم تیلت در صندلی ها

مکانیزم سینکرون صندلی های اداری

مکانیزم سینکرون را می توان با نام های دیگری از جمله مکانیزم براکت دار و مکانیزم تسمه دار در ایران نام برده می شود و در معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری حرکتی که بین نشیمن و پشتی های صندلی اداری وجود دارد هماهنگ است ولی به صورت هم زمان کار نمی کند. بین زاویه گرفتن نشیمن و پشتی های صندلی اداری نوعی رابط وجود دارد که از نوع رابط های ۱ به ۲ و یا از نوع رابط های ۱ به ۳ است.

مثالی که برای این مورد می توان برای شما توضیح داد این است که اگر در صندلی های اداری که دارای مکانیزم سینکرون هستند، پشتی صندلی را به اندازه ۱۵ درجه به عقب ببرید، نشیمنگاه این نوع از صندلی ها به اندازه ۵ درجه زاویه تغییر می کند.

مکانیزم سینکرون در صندلی های اداری

مهم ترین تفاوت بین مکانیزم سینکرون و تیلت

در معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری موردی که بسیار مهم است که به ان توجه شود این است که تفاوت مکانیزم ها را بدانید. بین مکانیزم های سینکرون و تیلت تفاوت در در قطع ای به نام براکت است.

شما در زمان خرید صندلی اگر نشانه ای از قبیل دسته صندلی را دیدید.  این دسته ها به پشتی و نشیمن وصل شده بود می توان تشخیص داد که این صندلی از نوع مکانیزم دار است، اگر مکانیزمی که در صندلی ها وجود داشت با تغییر زاویه همراه و ممکن نبود می توان گفت که از نوع مکانیزم های تیلت بوده و مکانیزم L یا سینکرون نمی باشد.

مواردی که برای شما توضیح دادیم در دسته بندی های کلی معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری است و نکته ای که وجود دارد این است که گزینه ها و حالت ها در ساختار های این مکانیزم ها وجود دارد که عملمرد و کارکرد دو مکانیزم از یک نوع آن تفاوت هایی دارد که شامل موارد زیر است.

  • قفل دستی
  • قفل کلاچی
  • قفل خودکار
  • حالت اسلاید
  • بخش استکانی
  • اهرم قفل زاویه
  • اهرم های قفل زاویه
  • حالت اتوبوسی یا زانویی

تفاوت بین مکانیزم سینکرون و تیلت

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم برای شما به معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری بپردازیم و بگوییم. که هرکدام از مکانیزم ها چه خصوصیات و ویژگی هایی دارد و به این مورد اشاره کردیم. اگر صندلی دسته ای داشت از نوع صندلی مکانیزم دار است واگر نداشت جزء صندلی های بدون مکانیزم است و شما باید در زمان خرید به این مورد حتما توجه داشته باشید.

سوالات متداول معرفی انواع مکانیزم صندلی اداری

  1. وظایف اصلی مکانیز صندلی های اداری چیست؟
    ارتفاع صندلی ها را تنظیم می کند، هم چنین موقعیت قفل شدن پشتی را تنظیم می کند، دارای حرکات دورانی و خطی نشیمن، فشاری که به کمر فرد در زمان تکیه دادن وارد می شود را تنظیم و کنترل می کند، حرکات غیر همزمانی و همزمانی نشیمن و پشتی را کنترل می کند.
  1. صندلی های اداری چه مکانیزم هایی دارد؟
    مکانیزم های صندلی اداری شامل مکانیزم خود تنظیمی، مکانیزم های اسلایدی، مکانیزم های صندلی اداری اتوبوسی (زانویی)، مکانیزم کلاچی صندلی اداری، مکانیزم سینکرون، مکانیزم بدون براکت (نیلت)، مکانیزم L است.
  1. چه اجزا و قطع هایی که در مکانیزم های صندلی اداری وجود دارد؟
    محل و جای قرار گیری جک صندلی، شیار ها و شاسی های نصب نشیمن، اهرم های قفل مکانیزم، دسته های جک، فنر ها و قاب ها، اهرم های تنظیم کردن فنر و براکت ها

 

 

نویسنده : مهندس نوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

من موافق این قوانین هستم .